Güventürk Anaokulu
Erciyesevler Mh. Güney Sk. No 16 Kocasinan/Kayseri

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun Okulumuzu çocuklar için güvenilir, her koşulda seçkin, kaliteli, eğitimi vererek onları ilkokula en iyi şekilde hazır hale getirmek...

MİSYON

Toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, sorumluluklarını bilen, kendi haklarını korurken, başkalarının haklarına da saygı gösteren ,gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, çevresiyle ve kendisiyle barışık, yeteneklerinin farkına varabilen, Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun, Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız denetiminde Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikasına sahibiz.

İKİLİ

Sabahçılar 07:30-12:30 Öğleciler:12:30-17:30

Servis var.

3 KM

ERCİYESEVLER MAH.GÜNEY CAD.NO:16 KOCASİNAN/KAYSERİ

Proje Çalışmaları

"Drama Bilmeyen Kalmasın" adlı etwinning projemiz Hümeyra Şahin Öğretmenimiz tarafından Şirinler sınıfında uygulanmaktadır."Şebit" Sosyal Sorumluluk Projemiz"projemiz Hümeyra Şahin ve Burcu KORKMAZ öğretmenlerimiz tarafından sınıflarında uygulanmaktadır.